Gårdar & Mark

Vår mäklare och rådgivare Lars Hylander är examinerad lantmästare/agrar-ekonom vid Alnarp och har yrkeserfarenheter från lantbruksbranschen samt som gårdsmäklare. Det ger oss en specialistkompetens inom lantbruk och lantbruksfastigheter. Därmed kan vi hjälpa dig som funderar på att investera i, belåna eller sälja en gård, jordbruksfastighet eller skogsfastighet.

Tjänsterna genomsyras naturligtvis av hög kunskap, trygghet och kvalitet.

Vi kan hjälpa dig med:

Förmedling

Med stort engagemang och erfarenhet av fastighetsförmedling samt lantbruk erbjuder vi en mycket professionell tjänst - en tjänst som få andra mäklare och mäklarfirmor i landet kan erbjuda. Vi arbetar med gårdar över hela landet.

Kontraktsskrivning / fastighetsreglering / avstyckning

Har du redan köparen? Självklart kan vi se till att alla köpehandlingar blir korrekta, detta oavsett var i landet ni bor.

Värdering

När det är dags för generationsskifte, bodelning, banklån eller köp av lantbruksfastighet behövs det ofta en fastighetsvärdering. Vi utför den professionellt och med hög service och kvalitet. Vi arbetar främst med gårdsvärderingar i Stockholms, Uppsala och Södermanlands län.

Köprådgivning vid gårdsköp

Frågorna kan gälla allt som gäller fastighetsköp och värdering. De kan till exempel handla om juridik, växtodling, skog, arrende, djurskyddsregler, ekonomi eller byggnadsteknik.